RvMC staat voor Rover van Mierlo Consultants b.v. Vanaf 2009 is Rover van Mierlo actief als consultant en interim manager. Daarnaast is hij actief in software ontwikkeling voor smartphones en tablets.

RvMC werkt aan procesverbeteringen in met name de industrie, handel en distributie. Wij optimaliseren primaire en ondersteunende werkprocessen en stemmen deze af op de strategie die het bedrijf wil realiseren.

Wij werken met name bij retailers, foodleveranciers, logistiek dienstverleners, haven- en luchthaven bedrijven en in het onderwijs. Bij sommige opdrachten betrekken wij bij de uitvoering specialisten of studenten.

Van Mierlo was directeur logistiek onderzoek en ontwikkeling bij Schuitema NV / C1000 supermarkten, Supply Chain Manager bij de business unit Aramid Products van Akzo Nobel, programma coördinator en docent Supply Chain Management aan het MBA programma van de RSM- (Rotterdam School of Management) Erasmus Universiteit, Consultant bij KMPG en Projectleider bij Philips International.

RvMC bestaat uit drie activiteiten:

Consultancy & Interim management  Onderwijs  Logicapps

 

RvMC is een foot-loose-, no-nonsense-, low cost- organisatie waar alleen kwaliteit en ervaring telt.